billigmobilabonnement.net Mobilabonnement med Happybytes

Mobilabonnement med Happybytes

Mobilabonnement med Happybytes post thumbnail image

Happybytes ble grunnlagt i 2017, og er en relativt ny og for noen ukjent mobiloperatør. De har et meget enkel mål; å levere mer data til en rimelig penge. Deres ideologi er at fornøyde kunder er god butikk, og at fornøyde kunder blir værende. Derfor jobber de hver dag for å sørge for at deres kunder forblir fornøyde kunder.

Abonnementer og priser

Happybytes er en privateid operatør som satser på digitale løsninger. Bestilling av abonnement gjøres på nett, og all kontakt med kundesupport skjer via e-post eller chat. De har valgt denne løsningen for å kutte kostnaden ved å ha dyre butikker, og for at kunder skal slippe telefonkø og få raskere og bedre svar på sine henvendelser.

Happybytes tilbyr flere ulike mobilabonnementer. Forskjellen på de ulike abonnementene er i hovedsak kun den inkluderte datamengden. Alle abonnementene inkluderer fri bruk tale og meldinger, samt fri bruk i EU/EØS. Det er ingen ekstra kostnader knyttet til BankID, og ingen bindingstid.

Flex

Mobilabonnementet Flex koster 70 kroner per måned, og gir fri bruk av tale og meldinger. Det er ingen fast datamengde inkludert, og man betaler kun for den datamengden man bruker. 1GB koster 149 kroner, så for hver 100MB betaler man 14,90 kroner. Prisen på data er den samme i EU/EØS-land som den er i Norge. Dette abonnementet passer best for personer som i hovedsak bruker telefonen til å ringe og sende meldinger.

2GB

Dette mobilabonnementet er for de som bruker litt data. Skulle man ha behov for mer akkurat denne måneden, kan man kjøpe 1GB ekstra for 19 kroner. Dette kan gjøres inntil fire ganger per måned. Den inkluderte datamengden kommer uten hastighetsbegrensning, men bruker man mer enn disse 2GB vil hastigheten reduseres til 40 Kbit/s. Prisen på dette abonnementet er 178 kroner per måned.

10GB

Dette abonnementet har nok data for de fleste, og passer for alle som bruker mobilen til å ringe, sende meldinger, sjekke sosiale medier og å strømme musikk daglig. Abonnementet koster 198 kroner per måned, og man kan kjøpe 1GB ekstra for 19 kroner. Dette kan gjøres inntil fire ganger månedlig. Hastigheten reduseres til 40 Kbit/s om man overskrider datamengden.

30GB

Har man behov for mye data, er dette riktig abonnement. Dette passer perfekt for personer som ikke alltid har tilgang til WiFi-nettverk der de er. Prisen er 298 kroner per måned, og ved behov kan man kjøpe 1GB ekstra for 19 kroner. Ved overskridelse av dataforbruk reduseres hastigheten til 40 Kbit/s.

En om dagen

Dette abonnementet har en kvote på 30GB data, men gir kun tilgang til 1GB per dag. Med dette abonnementet har man full kontroll over dataforbruket, uten at det går på bekostning av mulighetene til å ringe eller sende meldinger. Abonnementet koster 248 kroner i måneden, og det er mulig å kjøpe 1GB ekstra for 19 kroner ved behov.

Fri Data+

Dette abonnementet har fri bruk av data og fri fart opptil 108GB. Etter 108GB reduseres hastigheten til 30 Mbit/s. Abonnementet er for de som bruker mye data, og som i grunn bruker mobilnettverket fremfor WiFI-nettverk ved alle anledninger. Ved opphold i EU/EØS-land er det en grense på fri bruk av inntil 33GB. Prisen på dette abonnementet er 398 kroner i måneden.

Dekning

Happybytes har en avtale med Telenor, og alle deres kunder får full Telenor-dekning inkludert 4G- og 5G-nettverk. For å kunne benytte seg av 5G-nettverket, må man ha en telefon som støtter dette.

Tjenester

Happybytes tilbyr ingen ekstra tjenester eller kundefordeler.

Fordeler

  1. Flere rimelige abonnementer
  2. God kundeservice
  3. Lett å få kontakt på chat
  4. Rimelige kostnader for ekstra data- eller tvilling-SIM
  5. Full Telenor-dekning

Ulemper

  1. Tilbyr ikke data rollover på noen abonnementer
  2. Ingen rentefri nedbetaling av mobiltelefon